|

HTC'nin yenimsi amirali: One M9+ Aurora

HTC, akıllı telefon dünyasında bir ilki gerçekleştirerek, geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu tepe seviyesi One M9+'ı bir kere daha satışa sundu!

Yeni Şafak ve
16:52 - 29/09/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 13:52 - 29/09/2015 الثلاثاء
Yeni Şafak

HTC One M9+'ı hatırlıyorsunuz değil mi? Hani bundan 3 ay önce 3,000 TL'ye ülkemizde de satışa sunulan HTC'nin yeni bayraktarı.



İşte HTC, bildiğimiz bu modeli aldı, kamera modülünde bir güncelleme gerçekleştirdi ve isminin sonuna da 'Aurora Edition' takısı ekleyerek yeniden satışa sundu. Yani Türkçe'ye çevirecek olursak karşımızda HTC One M9+ Aroma Sürümü var.



>>


Dediğimiz gibi eski modelle yenisinin arasındaki tek fark kamerasında yapılan ufak geliştirme. Şöyle ki, çözünürlüğü 20MP'den 21MP'ye çıkarılan kamera modülü (ki muhtemelen bu 1MP'lik artışın sebebi sensör üreticisinin değişmesi olsa gerek. Önceki Toshiba imzalı idi) eskisinden farklı olarak OIS (Optik Görüntü Sabitleme) ve melez (faz+lazer bazlı) oto. odaklanma desteğine sahip. HTC'nin resmi açıklamasına göre modelin odaklanması 0.1 saniye içerisinde gerçekleşiyor ki bu da kendisini akıllı telefon dünyasının en hızlı odaklanan modeli yapıyor.






Bu iyileştirmenin haricinde dediğimiz gibi tüm detaylar aynı:




15 Ekim itibarı ile satışa sunulacak olan modelin fiyat etiketi

630 dolar

olarak belirlenmiş durumda.






#htc
#akıllı telefon
#android
#one m9
#one m9+
٪d سنوات قبل