|

Kuşlar artık çok daha asabi: Angry Birds 2

Angry Birds'ün yeni oyunu bugün yayımlandı. İndirebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:17 - 30/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:17 - 30/07/2015 Perşembe
Diğer

Akıllı telefonların en popüler oyun serilerinden birisi olan Angry Birds'ün yeni oyunu yayımlandı. Angry Birds 2 ismi altında gelen oyunun yapımcısı yine Rovio firması.



Gerçi ilk oyundan bu yana 14 farklı Angry Birds gelmiş olsa da, bu oyuna Angry Birs 2 denmesinin sebebi ikinci '

ana sürüm

' oluşu.



İlk izlenimlerimiz


İlk izlenimimiz klasik Angry Birds'ten biraz daha farklı bir oynanış hissiyatı uyandırdığı yönünde. Sanki Angry Birds ile Worms'u karıştırmışlar gibi. Ki iyi ki de öyle yapmışlar oldukça hoşumuza gitti. Bunun haricinde artık bölümler arasında geçişin de çok aşamalı olduğunun altını çizelim. Yani örneğin birkaç domuzcuk istihkamını indirmemiz yeterli değil, domuzların kendisini de öldürmemiz gerekiyor. Toplam 240 bölüm olduğunu düşünürsek bitirmemiz bayağı bir vaktimizi alacak.



Yeni gelen bir diğer özellik ise bölüm sonu canavarları. Ki en çok da bunu sevdik. Bir diğer oyun yeni modu olan Arena sayesinde ise yeteneklerimizi diğer oyuncularla yarıştırabiliyoruz. Grafikler ise oldukça yeterli. Animasyonlar epeyce fazlalaşmış olsa da şişkinlik yapmıyor. Domuzcukların infazı adeta bir görsel şölen gibi. Bir de Gümüş isimli yeni bir karakter katılmış aramıza.



Velhasıl biz beğendik. Zaman geçirmek (yoksa öldürmek mi deseydik?) için bire bir.



Tanıtım videosu aşağıda, indirme linkleri ise

(iOS>86MB) ve

(Android>68MB).








#angry birds
#oyun
#akıllı telefon
#ios
#android
9 yıl önce