|

Motorola Moto G 2015: Gücü arttı, fiyatı düştü!

Motorola'nın fiyat/performans odaklı orta seviyesi Moto G 2015'i almayı düşünenlere sevindirici bir haberimiz var.

Yeni Şafak
19:59 - 22/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 16:59 - 22/07/2015 Çarşamba
Diğer

Motorola'nın en popüler modellerinden birisi -hatta birincisi- olan ve ülkemizde de oldukça sağlam satış adetlerine erişmeyi başaran orta seviye temsilcisi Moto G ailesinin son üyesi olacak Moto G 2015, satış listelerine girişini gerçekleştirdi.



Önümüzdeki hafta içerisinde resmi tanıtımının gerçekleştirilip akabinde sıcak satışına başlanması beklenen modelin şaşırtıcı tarafı ise öngörülenden çok daha iyi özelliklere ev sahipliği yapıyor oluşu.



İsviçre menşeli perakendeci

göre, modelin teknik özellikleri şu şekilde:




Gördüğümüz gibi model önceden paylaşılan bilgilerin aksine HD yerine FHD ekran çözünürlüğü ve Snapdragon 410 yerine 610 yongaseti ile gelecek ki bu değişiklikler kendisini alt-orta segmentten doğrudan orta segmente yükseltecek düzeyde.







Fiyatına baktığımızda ise karşımıza 235 İsviçre Frangı çıkıyor ki bu da 245 dolara karşılık geliyor. Yalnız burada altını çizmemiz gereken detay İsviçre'de vergilerin Avrupa genelinden ve Amerika'dan daha yüksek oluşu. Yani muhtemelen modelin bize gelişi 800 TL dolayında olacaktır diye düşünüyoruz ki bu da mevcut f/p çizgisini sürdüreceği anlamına gelir.



Tabii henüz kesin bir şey demek için erken ancak verilen fiyatlandırmanın Brezilya ve Hindistan pazarlarındaki önsipariş fiyatlarıyla da uyumlu olduğundan yola çıkarsak oldukça mantıklı geldi bize. Bekleyip göreceğiz artık...








#motorola
#moto g
#android
#akıllı telefon
9 yıl önce