Kripto para borsası THODEX'te işlemler durdu yatırımcılar kazan kaldırdı: Paramızı verin

Türkiye'de en çok kullanılan kripto para borsalarından biri olan THODEX'te kullanıcılarından gelen bilgilere göre birçok işlem durduruldu ve hesaplara erişilemiyor. THODEX'ten konuyla ilgili yapılan açıklamada 4-5 iş günü sürecek bir bakım çalışmasında olunduğu ifade edilirken, sosyal medyada bir araya gelen yatırımcılar ise firmadan paralarını geri istiyor.

Haber Merkezi İHA
Foto/arşiv

Kripto para borsası THODEX’e ulaşılamıyor. 6 saat sürecek denilen çalışma, saatler geçmesine karşın halen düzelmedi. Firmadan konuyla ilgili yatırımcıları memnun etmeyen bir açıklama geldi.

4-5 GÜN SÜREBİLİR

Açıklamada “Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini olumlu değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin tamamlanabilmesi için işlemlerin durdurulup devir sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü sürecektir. Bu süre zarfında kullanıcılarımıza düzenli olarak bilgilendirme sağlanacaktır” denildi.

PARALARINI GERİ İSTİYORLAR

Yatırımcılar ise seslerini sosyal medyadan duyurmaya başladı. Tepkilerini dile getiren yatırımcılar, firmadan paralarını geri istiyor.

Kripto paralarda toplam hacim yeniden 2 trilyon doları aştı

Kripto paralara dair son dakika düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı