|

Kripto para borsası THODEX'te işlemler durdu yatırımcılar kazan kaldırdı: Paramızı verin

Türkiye'de en çok kullanılan kripto para borsalarından biri olan THODEX'te kullanıcılarından gelen bilgilere göre birçok işlem durduruldu ve hesaplara erişilemiyor. THODEX'ten konuyla ilgili yapılan açıklamada 4-5 iş günü sürecek bir bakım çalışmasında olunduğu ifade edilirken, sosyal medyada bir araya gelen yatırımcılar ise firmadan paralarını geri istiyor.

15:40 - 21/04/2021 Çarşamba
Güncelleme: 15:46 - 21/04/2021 Çarşamba
IHA
Foto/arşiv
Foto/arşiv

Kripto para borsası THODEX’e ulaşılamıyor. 6 saat sürecek denilen çalışma, saatler geçmesine karşın halen düzelmedi. Firmadan konuyla ilgili yatırımcıları memnun etmeyen bir açıklama geldi.

4-5 GÜN SÜREBİLİR

Açıklamada “Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini olumlu değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin tamamlanabilmesi için işlemlerin durdurulup devir sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü sürecektir. Bu süre zarfında kullanıcılarımıza düzenli olarak bilgilendirme sağlanacaktır” denildi.


PARALARINI GERİ İSTİYORLAR

Yatırımcılar ise seslerini sosyal medyadan duyurmaya başladı. Tepkilerini dile getiren yatırımcılar, firmadan paralarını geri istiyor.

#Kripto para borsası Thodex
#Thodex
#Kripto para borsası
3 yıl önce