Elazığ TOKİ arsa başvuru sonuçları isim listesi belli oldu mu?

TOKİ Elazığ kura sonuçları için heyecan dorukta. TOKİ kura çekilişi ilk olarak Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan 12 ilde tamamlandı. TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde ikici etap kura çekimi devam ediyor. Konut kuraları devam ederken arsa için başvuruda bulunanlar da TOKİ arsa başvurları da tamamlanmasıyla birlikte kura tarihlerine odaklandı. 7 bin 500 bin arsa satışının olduğu Elazığ TOKİ arsa kura çekilişi 8 Mart'ta çekildi. Peki Elazığ TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Elazığ arsa kura çekiliş sonuçları nereden nasıl öğrenilecek? İşte detaylar.

Elazığ TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Elazığ TOKİ arsa başvuru sonuçları başvuruların tamamlanmasıyla birlikte araştırılıyor. Proje kapsamında arsa için 1 milyon 177 bin 56 başvuru yapıldığını kaydeden Bakan Kurum, “Müstakil arsa için 956 bin 79, müşterek arsa için 220 bin 977 başvuru oldu. İş yeri için ise 73 bin 135 başvuru var. Şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. Peki Elazığ TOKİ arsa başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak? Elazığ TOKİ 2022 arsa başvuru sonuçları isim listesi nereden açıklanacak?

Elazığ merkez TOKİ arsa kura sonuları ne zaman açıklanacak?

ELAZIĞ TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

Elazığ TOKİ arsa kura çekiliş sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ kura çekimi hakkında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Murat Kurum, "Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek." dedi. TOKİ Elazığ kura çekilişleri canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor. Bu hesaplara Twitter ve Facebook üzerinden erişebilir ya da aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Elazığ TOKİ arsa kuraları nasıl çekilecek?

Kura noter huzurunda TOKİ denetiminde çekilecek. Başvuru sahipleri arasında "Hak Sahibi Belirleme Kurası", noter huzurunda, TOKİ yetkilileri denetiminde çekilecek. Kura yeri ve programı TOKİ'nin internet sayfasında açıklanacak.

Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecek.

TOKİ arsaları kaç metre kare?

Yüzölçümü planlama durumuna göre yaklaşık 350 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen, 1 adet en fazla brüt 150 metrekare konut yapmaya müsait müstakil arsa ve yüzölçümü değişiklik gösteren, plan yapılaşma koşullarına göre toplu yapı yapmaya müsait, birden fazla hissedarı olan müşterek arsa bazında başvuru yapılacak.

TOKİ arsa fiyatları ne kadar?

İlk grupta olan ve fiyatı 192 bin 500 lira olan müstakil parselli arsaların aylık taksidi 1604 TL olacak ve 10 yıl vadeyle ödenecek. İkinci grupta olan ve fiyatı 112 bin 500 lira olan hisseli parsel arsaların aylık taksidi 937 TL olacak ve 10 yıl vadeyle ödenecek.

ÖZGÜN
TOKİ müstakil konut arsaları nasıl olacak?