Ağrı'da bir HDP'li 'Kürdistan istemiyorum' diyen kadına saldırdı

CHP ile görüşmeler sonrası aday çıkarmaktan vazgeçerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alan HDP'liler meydanlarda hapisteki PKK'lılar için özgürlük sloganları atarken bir skandal görüntü de Ağrı'dan geldi. Ağrı'da bir HDP'li, 'Kürdistan istemiyorum' diyen bir kadına saldırıda bulundu. 'Ben PKK yüzünden mağdurum' sözleriyle kendisine tepki gösteren kadının üzerine yürüyen HDP'li, çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ağrı'da 'Kürdistan istemiyorum' diyen kadın, bir HDP'linin saldırısına uğradı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etmesinin ardından aday çıkarmayarak Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alan HDP'liler meydanlarda Öcalan, Demirtaş ve hapisteki PKK'lılar için özgürlük sloganları atmaya devam ediyor.


Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde yaşanan skandal olayların ardı arkası kesilmiyor: HDP yandaşları Türk barağını yere atıp üzerine bastı

'Ben PKK yüzünden mağdurum' diyen bir HDP'linin saldırısına uğradı

Kılıçdaroğlu'nun HDP flamaları altında konuşma yaptığı ve Türk bayraklarının ayaklar altına alındığı Van mitingine tepkiler devam ederken bir skandal görüntü de Ağrı'dan geldi.

Ağrı'da bir HDP'li, 'Kürdistan istemiyorum' diyen bir kadına saldırıda bulundu. 'Ben PKK yüzünden mağdurum' diyerek kendisine tepki gösteren kadına saldıran HDP'li, çevredeki vatandaşlar tarafından uzaklaştırıldı.




Kılıçdaroğlu PKK bağlantısı olanlara 'kardeşim' diyerek söz verdi: Görevlerinize iade edeceğim

HDP'li Semra Çağlar Gökalp hapisteki PKK'lılara özgürlük sözü verdi: Cezaevlerinden tek tek çıkaracağız

CHP'li Ekrem İmamoğlu: 'Denizli vatanı böldürmez’ diye saçma sapan afişler görüyorum