AK Parti Esenler Belediye Başkanı Göksu: Çatlasanız da patlasanız da destek vereceğiz

AK Partili Esenler Belediye Meclisi’nde 2022 yılı bütçesi görüşüldü. Bütçeye ilişkin eleştirilere yanıt veren AK Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “TÜRGEV’e, TÜGVA’ya, Ensar’a ve İlim Yayma’ya çatlasanız da patlasanız da destek vermeye devam edeceğiz. Onlar bu milletin evlatlarına en nadide hizmetleri sunan kuruluşlardır” dedi.

K Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu.

AK Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu başkanlığında toplanan Esenler Belediye Meclisi’nde 2022 Yılı Mali Performans Programı ve 2022 yılı bütçe taslağı görüşüldü. Yapılan görüşmelerde vakıflara ve derneklere yapılan tahsisler tartışma konusu oldu.

Göksu, “TÜRGEV’e, TÜGVA’ya, Ensar’a ve ilim Yayma’ya çatlasanız da patlasanız da destek vermeye devam edeceğiz. Onlar bu milletin evlatlarına en nadide hizmetleri sunan kuruluşlardır. Bugüne kadar destek verdik bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz Allah'ın izniyle” ifadelerini kullandı.

2022 bütçesi kabul edildi

2022 yılı Performans Programı ve 2022 yılı bütçesi AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin oy çokluğuyla Esenler Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

GÜNDEM
AK Parti İstanbul İl Başkanlığından CHP örgütlerinin Adalar’daki zorbalığına ilişkin açıklama: Algı balonları elinizde patlayacak

GÜNDEM
İBB ve CHP Adalar yönetimi TÜGVA'nın ofisini gasp etti

GÜNDEM
Hukuk TÜRGEV haklı dedi

GÜNDEM
Öğrencileri yurttan çıkaran İBB'ye ret: Mahkeme TÜRGEV'i haklı buldu

GÜNDEM
İmamoğlu mitingi sonrası TÜRGEV kız öğrenci yurduna saldırı