AK Parti standını yerle bir eden kişi CHP'li yetkili çıktı

AK Parti'nin Karaman ilinde İsmetpaşa Caddesi'ne kurduğu seçim standına yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, CHP Karaman Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenme Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı M.U Gilik tarafından saldırı gerçekleştirildi. İddialara göre, Gece saat 02.20 sularında yaşanan olayda, M.U standı dağıttıktan sonra, geri toplayan bir vatandaşa “Neden topluyorsun bunları” diyerek tepki de gösterdi. O sırada caddede görevli bekçiler tarafından gözaltına alınan CHP'li M.U polis merkezine teslim edildi. Hakkında mala zarar verme ve Cumhurbaşkanına hakaret suçundan şikayetçi olundu. Şahıs, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ensar Esmer Diğer
CHP Karaman Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenme Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı M.U Gilik ve saldırı gerçekleştirilen AK Parti standı

Karaman’da dün gece, seçim çalışmaları kapmasında kurulan AK Parti standına saldıra gerçekleşti. Saldırıcı sonucu standın, tabir-i caizse dağı dağıldığı görüntülendi.


Saldırıyı gerçekleştiren CHP'li çıktı


Gurbetçiler sandıkları patlatıyor: Türk vatandaşları oy verme noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu


Şahsın silahlı fotoğrafları gözden kaçmadı önüne serdi

Olayda adı geçen M.U. Gilik isimli CHP Karaman Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlemeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı'nın sosyal medya hesabında paylaştığı silahlı fotoğraflar dikkat çekti.

Yaşanan olayı şiddetle kınayan AK Parti Karaman İl Başkanı Avukat Murat Öztürk “Partimizin stantlarına saldırıp Cumhurbaşkanımıza hakaret eden şahsın bu davranışları görgü tanıkları ve mobese kayıtlarıyla sabit. Şahıstan şikayetçi olduk ve tahkikatın takipçisi olacağız. Bu ve benzeri hareketlerle şehrimizde sükûnet içerisinde geçen seçim sürecine gölge düşürmek isteyen, toplumu germek ve kargaşa çıkarmak isteyen kişiler maalesef çıkıyor. Karaman’ın ferasetli insanları bu provokasyon ve tahriklere kapılmayacağından şüphemiz yok. Bu saldırıyı yapan kişinin ana muhalefet partisi CHP üyesi olması da ayrıca dikkat çekicidir. Artık bu tip provakatif eylemlerle değil seçimin sandıkta kazanılabileceğini öğrenmemiz lazım. Demokrasiyi hazmetmemiz lazım.” dedi

AK Parti seçim bürosuna saldırı

AK Parti binasına saldırı