AK Parti'li Subaşı: Merhum Erbakan hayatta olsaydı Recep Tayyip Erdoğan'ı alkışlardı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, "Merhum Erbakan hayatta olsaydı, okullara Kur'an-ı Kerim dersi koyan, peygamberimizin hayatını ders olarak okutan Recep Tayyip Erdoğan'ı alkışlardı" dedi.

Yavuz Subaşı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Erbakan Hoca yaşasaydı CHP ile hareket ederdi" şeklindeki sözlerine çok şaşırdığını ifade etti.

GÜNDEM
Temel Karamollaoğlu: Erbakan yaşasaydı CHP ile olurdu

Erbakan'ın siyasi hedeflerinin hepsini Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiğini söyleyen Subaşı, şöyle konuştu:

  • "Merhum Erbakan hayatta olsaydı okullara Kur'an-ı Kerim dersi koyan, peygamberimizin hayatını ders olarak okutan Recep Tayyip Erdoğan'ı alkışlardı. Temel Bey herhalde unutmamıştır; merhum Erbakan'ı ilerlemiş yaşında hapse girmekten kurtaran, CHP'nin karşı çıkmasına rağmen yasal değişikliği yapan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Merhum Erbakan'ın rüyası Ayasofya'yı ibadete açan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ayasofya'nın ibadete açılmasının iptali için mücadele eden CHP değil miydi?"

GÜNDEM
Temel Karamollaoğlu: Necmettin Erbakan hoca hayatta olsa tereddütsüz CHP ile birlikte olurdu

GÜNDEM
“Millet İttifakı’nda değiliz” diyen Temel Karamollaoğlu: Birlikteliğimize altılı ittifak diyebiliriz