Akşener İmamoğlu ve Yavaş'a seslendi: Sizi göreve çağırıyorum

Altılı Masa'dan ayrıldıklarını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda yaptığı açıklamada Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

Haber Merkezi Diğer
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener.

Altılı Masa'nın dünkü toplantısından isim değil kriz çıktı. İYİ Parti dışındaki beş parti Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda anlaşırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener masadan süre isteyerek ayrılmıştı.

Akşener, Altılı Masa toplantısının ardından partisinin Genel İdare Kurulu'yla olağanüstü toplantı yaptı.

Altılı Masa'dan ayrıldıklarını duyuran Akşener toplantı sonrası yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a çağrıda bulundu.


İYİ Parti lideri Akşener 6'lı masayı dağıttı: İmamoğlu ve Yavaş'ı göreve çağırdı


"Sizi göreve çağırıyorum"

Akşener "Sayın İmamoğlu ve Yavaş'a çağrıda bulunmak istiyorum. Üzerinize atılan tüm iftiralardan alnınızın akıyla çıktınız. Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız. Görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Milletimiz bugün çok kritik bir kırılmanın eşiğinde sizi göreve çağırıyor. Yavaş ve İmamoğlu başkanlarımıza sesleniyorum. Sizi göreve çağırıyorum. Bu vazife görmezden gelinemez bir vazifedir." ifadelerini kullandı.


Akşener Altılı Masa'nın dağıldığını duyurdu: İYİ Parti kıskaca alınmıştır buna boyun eğmeyeceğiz

Akşener: İYİ Parti kıskaca alınmıştır buna boyun eğmeyeceğiz