Albayrak’tan İnsan Kaynakları Zirvesi: Değerlerimizi Yaşatarak Markalaş

“Değerlerimizi Yaşatarak Markalaş” mottosu ile 2023 İnsan Kaynakları Zirvesi'ni hayata geçiren Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, Türkiye ve Dünya’nın dört bir yanında bulunan ekipleriyle bir araya gelerek “İşveren Markası” temalı 2023 İK Zirvesi’ni gerçekleştirdi. 3 gün boyunca eğitim ve sunumlarla İK süreçlerini değerlendiren Albayrak Grubu, Demokrasi ve Özgürlükler Adası Katre Island Otelde gerçekleştirdiği zirvede iş süreçlerinde koordinasyonu artıracak etkinlikler düzenledi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
ALBAYRAK GRUBU İNSAN KAYNAKLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2023 ZİRVESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Türkiye ve Dünya’nın dört bir yanında bulunan ekipleriyle bir araya gelerek “İşveren Markası” temalı 2023 İK Zirvesi’ni bu yıl Demokrasi ve Özgürlükler Adası Katre Island Otelde gerçekleştirdi.


Bu yıl “İşveren Markası” teması “Değerlerimizi Yaşatarak Markalaş” mottosu ile 2023 İnsan Kaynakları Zirvesi'ni hayata geçiren Albayrak Grubu İK Koordinatörlüğü 3 gün boyunca eğitim ve sunumlarla İK süreçlerini değerlendirdi ve iş süreçlerinde koordinasyonu artıracak etkinlikler düzenledi.

“İşveren Markamızın gelişimine ayrıca önem veriyoruz”

“Yeni dönem hedef ve stratejileri değerlendirildi”

Demokrasi ve Özgürlükler Adasının manevi atmosferinde gerçekleştirilen zirvede üç gün boyunca “takım çalışması, açık iletişim, motivasyon, geribildirim ve takdir, karşılıklı saygı ve güven” yetkinliklerinin geliştirilmesi için çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.


Albayrak Grubu şirketlerine 9 ödül

Cumhurbaşkanı'ndan Albayrak Grubu yatırımına övgü

Albayrak Grubu istihdamda depremzedelere öncelik veriyor

Albayrak Grubu deprem bölgesinde yaraları sarıyor

Albayrak Grubu Gine'de genç yetenekleri keşfedecek

Albayrak Grubu kariyer yönetim sürecini başlatıyor