Ankara OSTİM'de yangın

Başkent'te OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde tek katlı iş merkezinin çatısında yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Haber Merkezi DHA
Olay yerinden ilk görüntüler.

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi 1229 Sokak’taki iş merkezinin çatısında öğle saatlerinde yangın çıktı. Yangını fark eden çevredekiler itfaiyeye haber verdi. Gelen itfaiye ekipleri, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevlere müdahale etti. Çok sayıda iş yerinin bulunduğu merkezde çıkan yangın çevrede panik ve korkuya neden oldu. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Ankara Çubuk'taki orman yangını kontrol altında

İzmir'de makilik alanda yangın

FOTOĞRAF 11
Sultangazi'de lastik deposunda yangın çıktı: Mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı
Sultangazi'de gece saatlerinde bir firmaya ait otomobil lastiklerinin depolandığı iş yerinde yangın çıktı. Lastiklerin bulunduğu depodan yükselen dumanları gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada yangının çıktığı iş yerinin bulunduğu binada oturan bazı vatandaşlar panikle evlerinden dışarı çıkarken bazıları da binaya ait kapalı otoparktaki otomobillerini dışarı çıkardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken iş yerinde hasar meydana geldi.


Antalya Kaş'ta orman yangını