Bahçeli: Cumhurbaşkanı olmak Kılıçdaroğlu'nun harcı değil

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı Kent Meydanı'nda açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Cumhurbaşkanı olmak Kılıçdaroğlu'nun harcı değil. Türkiye'de iktidar yolu yabancı başkentlerden geçmez" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi Diğer
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı Kent Meydanı'nda halka hitap etti.


Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde;


"Türkiye üzerinde karanlık hesabı olmaya çevrelerin boş durmadığını görüyorum. Hevesleri kursaklarında kalacaktır.


Milletimiz kara propagandalara aldırış etmeyecektir. Devletimiz ve hükümetimiz güçlüdür. Demokrasi celladı, sandık düşmanları meydanı boş zannetmesin. Devlet ve millet dayanışması zirvededir.


Sudan’da bir içi savaş hüküm sürmekte. Depremden sonra bu ülkeye giden vatandaşlar tahliyeyi beklemekte. Fransa’nın başını çektiği bazı ülkeler ABD’de stratejik bağımsızlıklarını kazanmaya çalışmaktadır. Dünyanın önde gelen ekonomileri yaygın sorunlarla boğuşmaktadır. Büyüyen bütçe açıkları, küresel riskleri canlı tutmaktadır. Küresel bankacılık krizi ile borç krizi çok zor olacak siyasi ,sosyal fırtınayı tetikleyebilecektir. Irak'ın Süleymaniye kenti PKK/YPG kontrolüne girmiştir. Rusya ile Ukrayna arasında kanlı çatışma artmaktadır.


Türkiye yıldız gibi parlamakta ve ayrışmaktadır. Cumhur İttifakı'nın fedakarca mücadelesi ülkemizin elini güçlendirmektedir.


"Cumhurbaşkanı olmak Kılıçdaroğlu'nun harcı değil"

Türkiye kendi gündeminin öznesindedir. Tecrübe dersiniz Cumhur İttifakı’ndadır. Türkiye’nin değerine değer katan Cumhur İttifakı’ndadır. Cumhura baş olmak oyucak değildir. Cumhura başkan olmak Kılıçdaroğlu'nun asla harcı değildir. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı PKK'dan geçmiştir.


Çankırı’nın gücünü cümle aleme gösteriyorsunuz. Kandil’e yuvalanmış PKK’nın ele başları Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapıyor. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi yönetecek ne bilgisi ne kültürü vardır. Soğan diyorlar yapılan köprülere karşı çıkıyorlar. Denize indirilen uçak gemisine kara çalıyorlar. Soğan, patates diyorlar köprü ve yollara karşı çıkıyorlar. CHP’liler ABD’yi nasıl tatmin edeceklerini düşünüyorlar. Zalimlere sinyal yakıyorlar. Zalimlerin tetikçiliğinde medet umuyorlar. Zulmü alkışlıyorlar.


"Bizim nezdimizde Sünni ne ise Alevi de odur"

Türkiye’yi yenemezler, yüz yılın en büyük yönetim reformu olan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kötülemeleri başarılı olamayacaktır. İradeniz, irademizdir. Evetlerini 14 Mayıs’ın zafer müjdesidir.


Bugüne kadar kimsenin etnik kökenine bakılmadı. Kılıçdaroğlu iyice kayış koparmıştır ki nemalanmanın hevesine kapılmıştır. Kılıçdaroğlu etnik mezhep kışkırtıcılığına soyundu. CHP zihniyeti korkaktır. Kılıçdaroğlu‘nun iddiası tepeden tırnağa iftiradır. Ağır bir suçtur. Dersimin intikamı için her türlü kötü yola başvurmuştur. Bizim nezdimizde Sünni ne ise Alevi de odur.



CHP'den afiş pişkinliğine 'mütekabiliyet' kılıfı

Kılıçdaroğlu HDP'nin sözcüsü oldu: Kayyumları kaldıracağız

Bakan Kurum Kılıçdaroğlu'nun iddiasını çürüttü: İşte 'Yapılmadı' denilen Samsat konutları

'Alevi' provokasyonu Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın farkını bir kez daha gözler önüne serdi