Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Boş hayaller kuruyorlar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'a sert tepki gösterdi. Karasularını 12 mile çıkarma hayaliyle hava sahasını da genişletme peşinde olduklarını belirten Bakan Akar, "Bunların boş hayaller olduğu görülmeli, bilinmelidir." dedi. Rum Kesimi'nde ders kitabından Atatürk sayfasının yırtılması talimatına da tepki gösteren Bakan Akar, "Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İzmir’de 'Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu'nda konuştu. Akar, yaptığı konuşmada, "Yunanistan, karasularını 12 mile çıkarma hayalleriyle hava sahasını daha da genişletme peşindedir. Bunların boş hayaller olduğu görülmeli, bilinmelidir" dedi.

Rum kesimine tepki

Bakan Akar, Rum kesiminde Atatürk'ün anlatıldığı kitabın sayfasının yırtılması kararına ilişkin "Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz." dedi.

GÜNDEM
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Güney Kıbrıs'ta ders kitabından Atatürk sayfasının yırtılmasına tepki: Atatürk’ün temsil ettiği değerlerimize düşmanlığın ifadesi

GÜNDEM
Türkiye'den Rum okullarında ders kitaplarından Atatürk'le ilgili sayfaların yırtılmasına tepki: Düşmanca ve kabul edilemez

DÜNYA
Rum Eğitim Bakanlığından öğretmenlere skandal talimat: Atatürk'ün olduğu sayfaları yırtın