Bakan Bozdağ 'Öcalan iddialarını' bir kez daha yalanladı: Terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği gizlemek için söyleniyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile İmralı'da hiçbir görüşme yapılmadığını belirterek, "Aksine iddialar, terör örgütlerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği gizlemek için bile bile söylenmektedir Güneş balçıkla sıvanmaz" dedi.

Haber Merkezi AA
Bozdağ, Hiçbir yalan terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu’na verdiği desteği gizlemeye yetmez dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon programında dile getirdiği iddialara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İmralı’da terörist başı Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır. Aksine iddialar, terör örgütlerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği gizlemek için bile bile söylenmektedir. Güneş balçıkla sıvanmaz. Hiçbir yalan terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği gizlemeye yetmez."



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin Öcalan iddialarına cevap: Kılıçdaroğlu peşine taktıklarında da akıl ve izan bırakmadı

Kılıçdaroğlu’nun skandal Van mitingi: 'Öcalan' sloganı atan iki kişi gözaltına alındı

HDP'li Nuran Emir: İmralı kapıları açılana ve Öcalan aramızda olana kadar durmayacağız

HDP'li Nuran Emir: İmralı kapıları açılana ve Öcalan aramızda olana kadar durmayacağız

CHP'li Mansur Yavaş'tan canlı yayında skandal sözler: Terörist başı için 'Apo Bey' dedi

Kılıçdaroğlu'ndan rüzgarı alan HDP seçmeni tehdit savurmaya başladı