'Bedava traktör' vaadi yalan olan Kılıçdaroğlu deprem bölgesi Nurdağı'nda bir kez daha çiftçiye söz verdi: Borçlarınızı tamamen sileceğiz

Deprem bölgesi Nurdağı'nda açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı ve Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçenin tarım bölgesi olduğuna dikkat çekerek çiftçilere yönelik vaatlerini sıraladı. Kılıçdaroğlu'nun "Çiftçinin bankalara olan kredilerini ve faizlerini tamamen sileceğiz" açıklaması, akıllara partisinin yerel seçimler öncesindeki 'bedava traktör' sözünü getirdi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yerel seçimler öncesinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "İnanamayacaksınız ama CHP'den her çiftçiye bedava traktör" ifadesini kullanmıştı. Özel, TVNET canlı yayınında o cümleyi çarpıcı olsun diye yazdıklarını itiraf etmişti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Kemal Kılıçdaroğlu, afet bölgesi Nurdağı'nda açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı ve Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi Nurdağı'nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada depremzedelere seslenerek bir kez daha ücretsiz konut sözü verdi.


Esenyamaç Köyü'ne verdiği yardım sözünü tutmayan Kılıçdaroğlu bu kez de depremzedelere ücretsiz konut vaat etti


CHP lideri, konuşmasının devamında afetzede çiftçilere yönelik vaatlerde bulundu. Nurdağı'nın tarım bölgesi olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, çiftçinin bütün borçlarının silineceğini söyledi.

"Çiftçinin borçlarını tamamen sileceğiz"

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Burası aynı zamanda bir tarım bölgesi. Biliyorum Nurdağı'nın çiftçisi var üreticisi var, hayvancılık yapanı var. Bütün bunların tamamının değerlendirilmesi lazım. Çiftçi hiç merak etmesin. Ahırı yıkılan çiftçinin, esnaf kefalet kooperatifine, tarım kredi kooperatifine ve bankalara olan kredilerini ve faizlerini tamamen sileceğiz. Depremden zarar gören esnafın ve çiftçinin kredi ve faiz borçlarının tamamını sileceğiz. Çünkü zaten perişan olmuş vaziyetteler."

Özgür Özel 'bedava traktör' vaadini çarpıcı olsun diye kullandıklarını itiraf etmişti

Kılıçdaroğlu'nun çiftçilere yönelik vaatleri, akıllara partisinin yerel seçimler öncesindeki 'bedava traktör' sözünü getirdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel yerel seçimler öncesinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "İnanamayacaksınız ama CHP'den her çiftçiye bedava traktör" ifadesini kullanmıştı. Özel, TVNET canlı yayınında o cümleyi çarpıcı olsun diye yazdıklarını itiraf etmişti.


CHP'li Özel'den 'Bedava traktörler nerede' sorusuna yanıt: Onu çarpıcı olsun diye yazdık

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan bir bedava elektrik vaadi daha: Tüm çiftçilere ücretsiz vereceğiz