CHP'den istifa eden Milletvekili Sancar'a şantaj soruşturmasında 3 tutuklama

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'a şantaj yapıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada, gözaltına alınan zanlılardan polis memuru M.B, kayınbiraderi F.S. ile F.K. "şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlamasıyla tutuklandı.

Denizli Milletvekili Teoman Sancar

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Milletvekili Sancar'ın bazı kişilerin çektiği görüntülerle kendisine şantaj yaptıkları şikayeti üzerine yürütülen çalışma sonucu gözaltına alınan 6 zanlıdan biri emniyetteki ifadesinin ardından, 2'si savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/03/05/04/15/resized_4da48-5b23d60241549281.jpg

Zanlılardan polis memuru M.B, kayınbiraderi F.S. ile F.K. ise çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince "şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlamasıyla tutuklandı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/03/05/04/15/resized_e241a-8f6a7de541549280.jpg
  • Milletvekili Haşim Teoman Sancar, 28 Şubat'ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP'den istifa ettiğini duyurmuştu.

GÜNDEM
CHP 11 yıl sonra yine kasetle gündemde: Sancar'ın 'ayıp' nedenli istifasıyla ilgili tüm detaylar

GÜNDEM
CHP'de 'Ayıp' depremi: Teoman Sancar siyasi nedenlerle istifa etmedi

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu'ndan 'ayıplı' istifa açıklaması: Teoman Sancar kendisi ayrıldı özel hayatı karıştırmamak lazım