CHP'li başkan yardımcısı: İstanbul'da yollar açık kar eğlenceye dönüştü

İstanbul'da kar yağışı sonrası ulaşım çöktü. Toplu taşıma seferleri durdu. Yapılabilenlerde ise izdiham yaşandı. Vatandaşlar araçlarını yollarda bırakıp yürüyerek evlerine geçti. Tüm bunlar yaşanırken bir açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Kıran, "İstanbul'da tüm yolların açık olduğunu, kar yağışının çileye değil eğlenceye dönüştüğünü" söyledi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
İbrahim Can Kıran

Yoğun kar yağışının etkisi altında olan İstanbul'da, dün vatandaşlar yollarda kaldı. Toplu taşıma seferleri gerçekleştirilemedi. Devam eden toplu ulaşım seferlerinde ise izdiham yaşandı.

Vatandaştan 'Çalışmalar gayet güzel gidiyor' diyen Ekrem İmamoğlu'na: Harikasınız başkanım elinize sağlık
Yoğun kar yağışı sonrası İstanbul'da hayat adeta durdu. Araçlar karla kaplanan yollarda mahsur kalırken vatandaşlar evlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Vatandaşlar 'Çalışmalar gayet güzel gidiyor' diyen Ekrem İmamoğlu'na isyan etti.


ARAÇLARI BIRAKIP YÜRÜDÜLER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yolları açamamasından ve tuzlama yapmamasından dolayı İstanbullular mahsur kaldı. Araçlarını yollarda bırakan vatandaşlar, yürüyerek evlerine geçmeye çalıştı.

DALGA GEÇER GİBİ PAYLAŞIM

İstanbul'da ulaşımın keşmekeşe döndüğü esnada bir açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Kıran, İstanbul'da tüm yolların açık olduğunu söyledi.

Yaptığı paylaşımda, "Son yılların en şiddetli kar yağışına rağmen İstanbul da tüm yollar açık. Kar yağışı çileye değil eğlenceye dönüştü. Sorumluluk alanı bakmaksızın tüm ekipleri saha da kendisi görev bilinci ile Ekrem İmamoğlu AKOM'dan süreci takip ediyor" ifadelerini kullandı.

İstanbullu çekti "Kar küreme aracı yolda kalmış kış lastiği yok"
İstanbul'da etkili olan kar şehri kilitledi. Karla mücadele etmesi gereken küreme araçlarında kış lastiği olmayınca onlar da yolda kaldı. Vatandaşlar sağlı sollu park eden kar küreme araçlarını görüntüleyerek İBB'ye tepki gösterdi.

Vatandaşlar seferlerin azlığına isyan etti: Tramvay durakları doldu taştı
İstanbul'da yoğun kar yağışı sonrası alınan önlemlerin yetersizliğinden dolayı işe gitmeye çalışan vatandaşlar mağdur oldu. İstanbul'un en işlek hatlarından biri olan Kabataş-Bağcılar tamvay hattı güzergahındaki duraklarda uzun süre bekleyen ve seferlerin yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar yaşanan yoğunluğa tepki gösterdi.







d






Arnavutköy'de yolda kalan vatandaşları çekici taşıdı
Arnavutköy'de yolda kalan vatandaşları çekici taşıdı. O anlar kameralara yansıdı. Arnavutköy'de kar yağışı ve tipi nedeniyle yol tamamen trafiğe kapandı. Evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar yolda mahsur kaldı. Bu sırada bir çekici sürücüsü, yolda kalan vatandaşları aracın dorsesinde taşıdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Mahsur kalan vatandaşlar ise İBB'ye tepki gösterdi.

​Yolda kalan vatandaş isyan etti: Ekrem İmamoğlu balık keyfi yap
İstanbul'da gün boyu devam eden kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Kar yağışı nedeniyle saatlerce yolda kalan vatandaşlar ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na isyan etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan bir kişi, 'Balık keyfi yap' diyerek tepkisini dile getirdi.

İstanbul'da trafik kilitlendi vatandaşlar eve yürüyerek gitti
İstanbul'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Tüm kent beyaza bürünürken Beylikdüzü'nde vatandaşlar evlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı.