Sicili şikâyetlerle dolu
04:00, 01/09/2026, Salı
Yeni Şafak

Filo Jet yolcuları.
Filo Jet Şirketi’nin seferleriyle ilgili geçmiş dönemlerde dijital şikâyet platformlarına yapılan paylaşımlar yeniden gündeme geldi.
Geçmiş dönemde yapılan yolcu paylaşımlarından birinde, Filo Jet ile gerçekleştirilen seyahat sırasında geminin fiziksel durumundan şikâyet edildi. Bir yolcu, katamarandaki koltukların önemli bölümünün kırık olduğunu ve bazı koltukların yerinden oynadığını öne sürerek seyir sırasında geminin altından ve gövdesinden sürekli sesler geldiğini iddia etti.
MOTORDAN DUMAN ÇIKTI
Bir başka yolcu şikâyetinde, seyahat sırasında havalandırma sisteminin arızalandığı, geminin dalgalı denizde yoğun şekilde sallandığı ve motorlardan birinden duman çıktığı öne sürüldü. Yolcu, durumu personele sorduğunda kendisine yeterli açıklama yapılmadığını ve personelin, “Bir şey olmaz, siz deniz görmemişsiniz” şeklinde karşılık verdiğini iddia etti. Aynı paylaşımda, yolcuların güvenlik endişelerinin dikkate alınmadığı ileri sürüldü.Bir yolcu, feribotun tek motorunun çalışmadığı hâlde sefere çıkarıldığını ileri sürdü. Aynı şikâyette, motor sorunları nedeniyle normal şartlarda 4-5 saat sürmesi beklenen yolculukların 8-9 saate kadar uzadığı iddia edildi.

Gündem
Gemi faciasında dikkat çeken belgeler: Kaptanlık sertifikasını iki yıl önce Honduras’tan almış

Gündem
Girne açıklarındaki can pazarından yeni görüntüler: Kurtarılmayı bekleyen insanların çığlıkları kameraya yansıdı

Gündem
Gemi kazasında kaybolan Demir kardeşlerin babası: 'Hepimiz perişan olduk'

Gündem
KKTC Başbakanı Üstel'den Girne'deki gemi faciasına ilişkin açıklama: 8 kişi hayatını kaybetti 20 kişi aranıyor