CHP'li Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un alkol masasındaki sözlerine tepki yağdı: AK Partili başkanınız olsa şimdi camideydiniz

Zonguldak'ın Devrek ilçesi Belediye Başkanı Çetin Bozkurt bazı partililerle birlikte bir restoranda alkol alırken söylediği sözler tepkilere neden oldu. Alkol masasında şarkılar eşliğinde eğlenen Bozkurt'un “Çok şanslısınız. MHP’li, AKP’li bir belediye başkanınız olsa şimdi camideydiniz” sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Çok sayıda kullanıcı tarafından eleştiri oklarının hedefi olan video kısa süre sonra kaldırıldı.

Haber Merkezi İHA
CHP'li Başkan Bozkurt'un videosu tepkiler üzerine kısa sürede silindi.

Zonguldak'ta, 2019 yerel seçimlerinde CHP’den aday olarak belediye başkanlığı seçimlerini kazanan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, partisinin meclis üyelerinden Gökhan Göktepe ve bazı partililerle bir restorana gidip alkol alıp eğlenmeye başladı.

Partililer videoyu sosyal medyada paylaştı

Başkan Bozkurt müzik eşliğinde eğlenirken masasındaki partililere “Çok şanslısınız. MHP’li, AKP’li bir belediye başkanınız olsa şimdi camideydiniz” dedi. Başkan Bozkurt ve beraberindekilerin eğlendiği anlar ve söylediği sözler yine aynı masada oturan bir partili tarafından cep telefonu ile kaydedilip sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

CHP'li belediye başkanından alkol masasında tepki çeken sözler: AK Partili MHP'li başkanınız olsa camideydiniz
Zonguldak'ın Devrek ilçesi Belediye Başkanı Çetin Bozkurt bazı partililerle birlikte bir restoranda alkol alırken söylediği sözler tepkilere neden oldu. Belediye başkanı gelen tepkiler üzerine paylaşımı sosyal medya hesaplarından kaldırdı.


  • Bozkurt’un sözlerine kısa sürede tepkiler gelmesi üzerine paylaşım yayından kaldırıldı.

"Torunuma süt alamıyorum" diyen CHP'li kadının alkol masasındaki fotoğrafları sosyal medyanın gündeminde
CHP Genel Merkezi'nin düzenlediği programda kürsüye çıkarılan Yıldız Bacıoğlu adlı kadın, yaşadığı ekonomik zorlukları 'Torunuma süt alamıyorum, çocuklarımla kışı battaniye altında geçirdim' sözleriyle anlattı. Bacıoğlu'nun paylaştığı 'alkol masası' konulu fotoğraflar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Darbe girişimine kadeh kaldırmıştı: Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a hapis cezası

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Kılıç'ın alkollüyken kaza yaptığı iddiası: Para verelim susun

CHP’li Başkan Kılıç’ın alkollü şekilde araç kullanırken çarptığı kadın ifade verdi: Rüşvet ve tehdit tutanaklara geçti

Beşiktaş Haber - Beşiktaş’tan imza şov