Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haliç'i nasıl temizlediysek Marmara'yı da kurtaracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haliç’i nasıl tertemiz yaptıysak, denize girilir hale getirdiysek inşallah bu müsilaj belasını kısa zamanda Marmara'mızdan, İstanbul'umuzdan temizleyeceğiz" dedi.

Haber Merkezi AA Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Haliç’i nasıl tertemiz yaptıysak, denize girilir hale getirdiysek inşallah bu müsilaj belasını kısa zamanda Marmara'mızdan, İstanbul'umuzdan temizleyeceğiz. Marmara Denizi'nin tamamını Koruma Alanı ilan ederek, atık su arıtma sistemlerimizi en ileri teknolojiye taşıyarak Marmara'yı temizleyeceğiz" diye konuştu.

Müsilaj seferberliği başladı: Marmara Denizi en hızlı şekilde temizlenecek

Erdoğan, "Müsilaj meselesine kalıcı çözüm getirme hususundaki yol haritamızı içeren Stratejik Planımızı da üç ay içerisinde inşallah tamamlıyoruz" ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Suç örgütlerine bel bağladılar

"Bu ülkeyi her tarafından basiretsizlik akan bir zihniyetin eline bırakamıyız"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Marmara Denizi'nin tamamının koruma alanı ilan edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her seçimi kaybedip arsızca koltuklarında oturanlar önce aynaya baksın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Evet onurlu insanların başvurduğu istifa diye bir müessese vardır. Girdiği her seçimde 'Şu kadar oy alamazsam bırakırım' diyen ama her defasında onuru ayaklar altına alıp arsızca koltuklarında oturmaya devam edenler önce aynanın karşısına geçip bunu kendilerine söylemelidir' ifadelerini kullandı.