Dezenformasyon ağı deşifre oldu: Milli güvenliği tehdit eden 94 hesaba erişim engeli

İletişim Başkanlığı'nın yürüttüğü koordineli çalışmalar doğrultusunda, sosyal medya platformlarında dezenformasyon yayan ve milli güvenliği tehdit eden hesaplara yönelik düğmeye basıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında FETÖ iltisaklı profillerin ve manipülatif faaliyetlerde bulunanların da yer aldığı toplam 94 X hesabına erişim engeli getirdi.

Dezenformasyon yayarak toplumsal huzuru hedef alan ve aralarında FETÖ iltisaklıların da bulunduğu 94 provokatif X hesabı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kapatıldı.

İletişim Başkanlığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde; -toplumsal huzuru hedef alan, dezenformasyon yayan ve milli güvenliği tehdit eden 54, FETÖ iltisaklı 18, Körfez ve Ortadoğu'da yaşanan gelişmeler üzerinden Türkiye'yi hedef alan ve manipülasyon yapan 22 X hesabına Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından erişim engeli getirildi.

Erişim engeli getirilen 94 X hesabının provokatif gündem çalışmalarında da faaliyet gösterdikleri ortaya çıktı.

Erişim engeli getirilen hesaplar şöyle: