HDP önünde evlat nöbeti tutan ailelere sinir krizi geçirten hareket: Binadan çıkan HDP'lilerin ailelerin feryadına gülmesi sonrası ortalık karıştı

450 gündür HDP Diyarbakır İl Binası önünde evlat nöbeti tutan aileler HDP'lilerin Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ ile ilgili açıklama yapmak istediğini duyunca "dağdaki kız çocuklarını geri göndermeleri gerek" diyerek sinir krizi geçirdi. Bunun ardından binadan çıkan bazı HDP'lilerin ailelerin feryadına gülmesi sonrası aileler ve HDP’liler arasında gerginlik çıktı.

HDP önünde evlat nöbeti tutan aileler...

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 450’nci gününde de devam ederken, HDP’lilerin ’Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ ile ilgili açıklama yapmak istediğini duyan nöbetteki aileler sinir krizi geçirdi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/11/25/03/37/resized_61a8f-A174696_03.jpg

GÜNDEM
Diyarbakır'da bir HDP'li evlat nöbeti tutan annenin yüzüne tükürdü

AİLELER SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ GERGİNLİK ÇIKTI

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti koronavirüse rağmen 450’nci gününde de devam ediyor.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/11/25/03/37/resized_09898-A174696_01.jpg

GÜNDEM
Diyarbakır'da 14 yaşındaki çocuğun dağa kaçırılmasına aracılık edenlere yönelik operasyon: 5 gözaltı
  • HDP’lilerin Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ile ilgili basın açıklaması yapmak istediklerini ve kadınları savunacaklarını duyan nöbetteki anneler sinir krizi geçirdi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/11/25/03/38/resized_92dc6-1225_tur_picture_20201125_23028262_23028258.jpg

GÜNDEM
Diyarbakır'da evlat nöbetini sürdüren acılı aileye PKK’dan ölüm tehdidi: Pencereden eve gelen kağıt uçakla şoke oldular

HİÇBİR HDP'Lİ KADIN HAKKINI SAVUNAMAZ!

7 yıl önce 17 yaşında Bursa’dan kandırılarak dağa kaçırılan Şeyma Ceylan Tekin’in annesi Türkan Mutlu, HDP’lilerin kadına şiddet hakları ile ilgili açıklamalar yapacağını duyunca sinir krizi geçirdi. Anne Mutlu, Cumhurbaşkanına seslenerek mecliste savunma yapmaları konusunda söz hakkı verilmemesi gerektiğini söyledi. Anne Mutlu, "Bugün Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü. 7 yıldır savaşın içerisinde kızımın yüzünü görmedim. Kızım dağda ben de burada bir kadın değil miyim? Cumhurbaşkanımıza bir mesajım var Allah rızası için HDP’li milletvekillerinin mecliste kadınların hakkını savunmaları dile getirmesin" dedi.

GÜNDEM
Diyarbakır'da evlat nöbetinde 20'nci kavuşma gerçekleşti

GÜNDEM
HDP'li milletvekili, Şırnaklı annelerin 'kahrolsun PKK' sloganlarını ses sistemiyle engellemeye çalıştı

GÜNDEM
Diyarbakır'da ailelerin evlat nöbeti tuttuğu HDP binasına polis baskını

GÜNDEM
HDP’li vekil Remziye Tosun, Diyarbakır annelerine küstahça hakaret etti

GÜNDEM
Evlat nöbetindeki ailelerden çağrı: Ne olursunuz evinize dönün

GÜNDEM
Evlat nöbetindeki ailelerden HDP'ye tepki: Çocuklarımızı dış güçlere peşkeş çekiyorlar

GÜNDEM
HDP önündeki evlat nöbetindeki annenin kızına feryadı: Sen kaleme layıksın, o silahları yerin dibine göm