Diyarbakır’da iki aile arasında sopalı ve bıçaklı kavga: Biri ağır 13 yaralı var

Diyarbakır’ın Çınar ilçesi kırsal Beşpınar Mahallesi’nde husumetli iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 1'i ağır 13 kişi yaralandı.

Haber Merkezi DHA
13 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Olay, akşam saatlerinde Çınar ilçesi kırsal Beşpınar Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre aralarında husumet bulunan iki aile fertleri arasında sözlü tartışma yaşandı. Gruptakilerin yakınlarının katılmasıyla sözlü tartışma sopalı, taşlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Her iki grup içerisinde 1'i ağır 13 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı.

Çevredekilerin durumu ihbarla bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma sevk edildi. Yaralanan 13 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için yaralıların tedavi altına alındığı hastanelerin önünde polis, güvenlik önlemi aldı.

Jandarma ekiplerinin giriş ve çıkışı kapattığı kırsal Beşpınar Mahallesi’nde ise jandar ekipleri güvenlik önlemi aldı. Jandarma kavgaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

FOTOĞRAF 20
Ankara'daki sağanak yağış sonrası kahreden haber: Evini su basan Busenur boğuldu
Ankara'daki sağanak sonrası meydana gelen su baskınında Keçiören'de ikamet eden Busenur Doğanay hayatını kaybetti, kayıp bir kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

FOTOĞRAF 9
80 milyon dolarlık yatırımı sel vurdu
Düzce'de yaklaşık 80 milyon dolar yatırımla kurulan fabrika, sel sularının içinde kaldı. Büyük hasar oluşurken, bir milyon dolarlık zararın olduğu öğrenildi.