Diyarbakır'da sokak ortasında ablasını vurmuştu: Cinayetten sonra tutuklandı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Gülistan Şaylemez'i, sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren kardeşi Abdullah Şaylemez, tutuklandı.

Gülistan Şaylemez, sokak ortasında kardeşi tarafından öldürülmüştü.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde, önceki gün ablası Gülistan Şaylemez'i (37) sokak ortasında tabancayla vurarak, öldüren ve polis ekiplerince cinayetten 3 saat sonra yakalanan Abdullah Şaylemez (28), mahkemece tutuklandı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/02/17/10/12/resized_3dc88-a9ded45ediyarbakir_da_sokak_ortasinda_vurulan_gulistan_in_katili_kardesi_cikti_h78691_0ba84.jpg

Öte yandan Abdullah Şaylemez'in, 11 Şubat'ta Almanya'dan İstanbul'a geldiği, önceki gün de Diyarbakır'a gittiği ortaya çıkmıştı. Gülistan Şaylemez'in 5 Şubat'ta polise verdiği ifadede, akrabaları olan Adil S.'nin kendisini Diyarbakır'da görüp, babası Abdülvehap Şaylemez’i arayarak, "Kızını Diyarbakır'da gördüm. Kötü yola düşmüş" dediği öğrenilmişti. Baba Abdülvehap Şaylemez'in bu telefon konuşmasının ardından oğlu Abdullah'ı arayarak Diyarbakır'a gelmesini istediği ortaya çıkmıştı.

GÜNDEM
Diyarbakır'da cinayet: Ablasını sokak ortasında öldürdü

GÜNDEM
Eskişehir'de korkunç cinayet: Anne ile baba 4 yaşındaki çocuklarıyla birlikte katledildi

GÜNDEM
Pınar Gültekin davasında cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı'nın kardeşi sanık Mertcan Avcı tahliye edildi