İki kere polisten kaçmaya çalıştı ama ikisinde de başarılı olamadı

Düzce’de geçtiğimiz haftalarda uygulamadan kaçan ve drone takibi sonrasında yakalanan otomobil sürücüsüne ceza kesildi. Aynı otomobil tekrar uygulamadan kaçınca, bu sefer trafikten men edildi.

Haber Merkezi İHA
İki kere kaçmaya çalışan otomobil sürücüsü yine yakalandı

Düzce Karahacımusa Mahallesi’nde meydana ilginç dakikalar yaşandı. 13 Aralık’ta Bahçeşehir Bağlantı yolunda polisin ‘dur’ ihtarına uymayan 81 EG 106 plakalı otomobil, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliğinin drone ile gerçekleştirdiği takip sonrasında Yığılca yolunda yakalandı.

FOTOĞRAF 11
Polisten kaçtı yakalanınca ağladı: Sen korku nedir bilir misin?
Bursa'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve 500 metrelik kovalamacanın ardından evin duvarına çarparak yakalanan Kamuran Mehmetoğlu, para cezasından korktuğu için kaçtığını öne sürerek gözyaşı dökerken, kendisini sakinleştirmeye çalışan polise ise "Sen korkudan anlar mısın?” dedi.


Olayın üzerinden geçen 13 gün sonra aynı otomobil bu sefer Orhangazi Mahallesi’nde yapılan uygulamadan kaçtı.

Bu sefer de otomobil sürücüsü uygulamadan sadece bir kilometre kaçabildi. Yapılan kontroller sonrasında araç sürücüsüne sokağa çıkma kısıtlaması sebebi ile cezai işlem uygulanırken, otomobil de trafikten men edildi.

Polisten kaçarken ölümden döndü
Polisten kaçış, bu kez feci bir kazayla sonlandı. Brezilya'nın Sao Paulo kentinde polis, kaçan bir şüphelinin peşine düştü. Şüpheli kullandığı araçla hız sınırlarını zorlarken, aldığı bu risk sonucunda da yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Kazada yaralanan şahıs, önce hastaneye, tedavisinin ardından ise polis merkezine götürüldü.