Düzce'deki deprem Karabük'te de hissedildi

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem, Karabük ve ilçelerinde de güçlü şekilde hissedildi.

Haber Merkezi AA
Deprem Karabük ve ilçelerinde de güçlü şekilde hissedildi.

Vali Fuat Gürel, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, kentte olumsuz bir durumun yaşanmadığını ifade etti.

Gürel, "Geçmiş olsun Karabük. Geçmiş olsun Düzce. Düzce merkezli oluşan deprem ilimizde de güçlü olarak hissedildi. Şu ana kadar kurumlarımıza ulaşan olumsuz bir durum yok. Vatandaşlarımızın sakin ve artçı sarsıntılara karşı tedbirli olmalarını rica ediyorum. Vatandaşlarımız olumsuzluk durumunda 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden bizlere ulaşabilirler. Allah beterinden korusun, milletimizi afetlerden korusun." değerlendirmesinde bulundu.

FOTOĞRAF 26
Düzce'de büyük deprem: Hasar gören binalar görüntülendi
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Kızılay Meydanı'ndaki bazı binalarda hasar meydana gelirken, Gaziantep Caddesi'ndeki bazı dükkanların ise yıkıldı.

FOTOĞRAF 22
Depremi hissedenler o anları anlattı: Kıyamet kopuyor sandım
Sakarya'nın Karasu ilçesinde 5.9 büyüklüğündeki depremi hisseden vatandaşlar o anlattı. Depremden kısa bir süre önce hava almak için dışarıya çıktığını söyleyen vatandaş, "Rüyamda bir sıkıntı gördüm, aşağıya indim. 5 dakika bile olmadan ses duyuldu. Ben kıyamet kopuyor sandım. Yukarıya çıktım baktım, kontrol ettim. Yere televizyonum düşmüş, çatal, kaşıklarım düşmüş" dedi.

FOTOĞRAF 7
Deprem nedeniyle Düzce Adliyesi'nde hasar meydana geldi
Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Düzce Adliyesi'nde hasar meydana geldi.