Düzceli depremzededen bir hafta sonra gelen Ekrem İmamoğlu'na tepki: Elleme beni deprem bitti

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir hafta önce 5.9 büyüklüğünde depremle sarsılan Düzce'ye gitti. İmamoğlu depremin merkez üssü Gölyaka ilçesini gezerken bir depremzedenin tepkisi ile karşılaştı. Burada vatandaşların yüzüne dokunmaya çalışan İmamoğlu'na bir vatandaş, "Elleme beni, deprem bitti" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Haber Merkezi İHA
Ekrem İmamoğlu Düzce'de depremzedenin tepkisiyle karşılaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz hafta 5.9 büyüklüğündeki depremle sarsılan Düzce'ye gitti.

İmamoğlu yedi gün önce yaşanan deprem sebebiyle çadırlarda kalan vatandaşları ziyaret etti.

"ELLEME BENİ"

Düzce kent meydanında ve Gölyaka ilçesinde kurulan çadırkentlerde depremzede vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunan İmamoğlu, Gölyaka'da bir depremzede kadının yanağına dokunmak istedi.

İmamoğlu'nun tavrı vatandaşları rahatsız etti. Kafasını hızla geriye çeken kadın, "Elleme beni, deprem bitti" diye bağırdı.

İmamoğlu ise yoluna devam ederken, 'olsun' demekle yetindi. CHP'li İBB Başkanı, Düzce ziyaretini Gölyaka ilçesinde kurulan çadırkent ziyareti ile bitirerek İstanbul'a döndü.

Düzce Gölkaya'da 5.9 büyüklüğünde deprem: 23 yıl sonra aynı korku

FOTOĞRAF 8
Düzce depremi sonrası ortaya çıkmıştı: Gizemli ışıkların nedeni belli oldu
Düzce'de meydana gelen ve Ankara, İstanbul başta olmak üzere bir çok kentte de hissedilen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası ortaya çıkan gizemli görüntüler gündem olmuştu. Deprem sırasında gökyüzünde beliren kızıl ışıkların nedeni belli oldu.