Düğüne gitti, kayboldu: Küçük kızın cansız bedenini çoban buldu

Erzurum’un Horasan ilçesinde kaybolan 2,5 yaşındaki Merve Bayrak'tan kötü haber geldi. Dün minik kızın cansız bedenine ulaşıldı. Küçük kızın cansız bedeni bir dere kenarında çoban tarafından bulundu.

Haber Merkezi İHA
2,5 yaşındaki Merve Bayrak'ın cansız bedeni bulundu.

Erzurum'un Horasan ilçesinde acı verici bir olay yaşandı. Kentteki bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ebrar Bayrak, 2,5 yaşındaki kızı Merve Bayrak’ı alarak düğün törenine katılmak üzere 15 kilometre uzaklıktaki Azap Mahallesi’ne gitti.

  • Öğle saatlerinde akrabalarının evinin önünde oyun oynarken küçük kız çocuğunun evin çevresinde olmadığını gören anne Bayrak, komşularının desteğiyle kızını aramaya başladı. Daha sonra Ebrar Bayrak, aramalardan sonuç alınamaması üzerine durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi.

9 yaşından bu yana hep evden kaçıyor: Oğlundan 1 aydır haber alamayan annenin gözyaşları dinmiyor

Mahalledeki tüm arama çalışmalarına rağmen sonuç alamayan ekiplerin çalışmaları, havanın kararması nedeniyle diğer güne ertelendi.

CANSIZ BEDENİ DERE YATAĞINDA BULUNDU

  • Kaybolan küçük kızın cansız bedenine ise köye 8 kilometre uzaklıkta bulunan dere kenarında bir çoban tarafından bulundu.

Küçük çocuğun cansız bedeni Horasan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kayseri'de akıl almaz olay: Su bidonu içerisinde erkek cesedi bulundu

Boğuluyoruz kurtarın! Sele kapılan ailenin son sözleri bu oldu

Türkiye'nin kanayan yarası: Kayıp çocuklar!
Kimi zaman kandırıldılar, kimi zaman yollarını kaybettiler. Kimi ise en yakını tarafından cinsel istismara uğradı ya da öldürüldü. Kiminin cenazesi komşunun evinden çıktı, kiminin bir dere yatağından... Türkiye'de yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte kayıp çocuk vakaları yeniden gündeme geliyor. Ağrı'da Leyla'nın, Ankara'da Eylül'ün, İzmir'de Ceylin'in başına gelenler hala tüm Türkiye'nin hafızalarında. Peki çocuklar neden ve nasıl kayboluyor? Çocuğu kaybolan bir ailenin atması gereken acil adımlar neler? Türkiye'nin son dönemde hafızalardan silinmeyen kayıp çocuk vakaları hangileri? 'Kayıp Çocuk' dosyasına gelin birlikte bakalım..

Kayıp aranıyor!
Türk düşmanı gazeteci Toledano 15 gündür kayıp. Haber alınamayan gazetecinin hesabı Twitter tarafından kapatıldı. Birçok önemli batılı medya platformlarında yazan Toledano son yazılarında Türkiye'nin Libya'daki varlığından rahatsızlığını belirtmişti. Peki bu yazar neden bir anda ortadan kayboldu?