Damperi açılan kamyon plaka tanıma sistemi direğine böyle çarptı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde seyir halindeyken damperi açılan hafriyat kamyonu, plaka tanıma sistemi (PTS) direğine çarptı. Kaza anı cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Haber Merkezi İHA
Kaza anı cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Kaza, Kocaeli’nin Kandıra ilçesi İzmit-Kandıra yolu Akçakese Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen hafriyat kamyonunun seyir halindeyken damperi açıldı.

Damperi açık bir şekilde ilerleyen hafriyat kamyonu yol üzerinde bulunan Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direğine çarptı. O anlar ise durumu fark eden bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.


Görüntülerde damperi açık bir şekilde ilerleyen hafriyat kamyonunun bir anda direğe çarptığı ve çarpmanın şiddeti ile direğin devrildiği görülüyor.

Damperi bozuk olan kamyon üst geçide takıldı
İstanbul Sultanbeyli'de damperinin bozuk olması nedeniyle açık şekilde ilerleyen kamyon üst geçide takıldı. Sürücü bozuk damperi indiremeyince üst geçide sürterek ilerlemek zorunda kaldı.

Karabük'te damperi açık şekilde seyreden kamyon kameraya yansıdı
Karabük'te seyir halinde olan boş hafriyat kamyonu, henüz bilinmeyen bir nedenle damperi açık bir şekilde ilerledi. Kimliği belirsiz sürücünün tehlikeli yolculuğu başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Sürücülerin uyarması sonrası damperini indiren sürücü olası bir faciaya yol açmadan yoluna devam etti.