Gazeteci Ataklı İFM'ye de nefret kustu: Türkiye'yi ortadan kaldırma projesidir

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı, Türkiye'nin yerli ve milli projelerine karşı hazımsızlığını bir kere daha 'seviyesiz' cümlelerle ifade etti. Daha önceki açıklamalarında, Milli Muharip Uçak için "Uçmuyor nedense, hep karada", SİHA'lara için maket , Togg için "Görmemişin oğlu olmuş tutmuş Togg'unu koparmış" diyen Ataklı bu sefer de İstanbul Finans Merkezi'ne saldırdı. Türkiye’yi finans alanında bir üst lige çıkaracak proje olarak hayata geçen İFM'yi, "Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırma projesi" cümleleriyle tanımlayan Ataklı, "Biz iyi bir şeyin merkezi olamayız. Kötü şeylerin merkezi oluruz" şeklinde çirkin sözler sarf etti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Can Ataklı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılan İstanbul Finans Merkezini, yerli ve milli projelere karşı hazımsızlığı devam eden gazeteci Can Ataklı akla hayale sığmaz ifadelerle tanımlandı. Ataklı, İFM'nin Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldıracak bir proje olduğunu iddia etti.

Daha önceki açıklamalarında, Milli Muharip Uçak için "Uçmuyor nedense, hep karada", SİHA'lara için maket , Togg için "Görmemişin oğlu olmuş tutmuş Togg'unu koparmış" diyen Ataklı bu sefer de İFM'ye saldırdı.

Türkiye'yi Finansta bir üst lige çıkaracak proje parolasıyla açılan İMF için Ataklı, "Dünyanın merkezi olacakmış. Biz iyi bir şeyin merkezi olamayız. Kötü şeylerin merkezi oluruz. Uyuşturucular burada, mafyalar burada, silah tacirleri burada, teröristler burada. İyi bir şeyin merkezi olamayız." şeklinde çirkin sözler kullandı.

'Türkiye'yi ortadan kaldırma projesi'

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Ataklı'nın İFM'ye karşı sözleri bununla da sınırlı kalmadı. Ataklı, "Bu finans merkezi, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün değerlerini yok etme operasyonudur. Daha doğrusu Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırma amacını güdüyor. " ifadelerini kullandı.

Yerli ve milli proje düşmanı Can Ataklı yine Togg'u hedef aldı

İstanbul Finans Merkezi yerli yatırımcıları finans merkezine çekecek

İstanbul, İFM ile Küresel Finans Merkezleri Endeksi'nde rekabete hazırlanıyor

Finansta bir üst lige çıkıyoruz