İçişleri Bakanı Soylu: Eren-2 Operasyonu'nda 5 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren-2 Operasyonu'nda Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada da, Jandarma Komando ve JÖH birliklerince İHA/SİHA, Atak Helikopter ve Hava Kuvvetleri'nin desteğinde icra edilen operasyonda, sözde 'özel güç sorumlusu'nun da etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Arşiv

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Eren-2 Operasyonu'nda Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.


Sözde 'özel güç sorumlusu' da etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Eren-2 Operasyonu'nda, Diyarbakır-Lice kırsalında, Jandarma Komando ve JÖH birliklerince İHA/SİHA, Atak Helikopter ve Hava Kuvvetleri'nin desteğinde icra edilen operasyonda, sözde 'özel güç sorumlusu'nun da içinde olduğu 5 terörist, etkisiz hale getirildi.

Bir terörist daha etkisiz hale getirildi

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Eren-2 Operasyonu kapsamında, Diyarbakır-Lice ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6’ya yükselmiştir" denildi.


MSB duyurdu: PKK'ya ait hedefler yerle bir edildi

Teröristlere SİHA pençesi