İçişleri'nden bayram dönüşü trafik uyarısı: Dikkat Sabır Kural

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen on binlerce vatandaş tatil bölgelerine akın etti. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgesini tercih eden tatilcilerin geri dönüş yolculuğu bugün de devam ediyor. Yollarda oluşan yoğunluk nedeniyle İçişleri Bakanlığından sürücülere uyarı geldi. Yapılan açıklamada, 'bayram dönüşü trafik yoğunlaştı' paylaşımı yaparak, "Dikkat, Sabır, Kural" uyarısında bulunuldu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Tatilcilerin dönüş yolculuğu sürüyor.

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bayram dönüşü trafik yoğunlaştı" paylaşımı yaparak, "Dikkat, Sabır, Kural" uyarısında bulundu.

Paylaşımda, "Lütfen dikkatle, sabırla, kurallara uyalım. Sevdikleriniz ve kendiniz için, dikkatle yol ver hayata" denildi.

FOTOĞRAF 14
Tatilcilerin dönüş yolculuğunda üçüncü gün: Feribotta bir kilometrelik araç kuyruğu oluştu
Kurban Bayramı nedeniyle Ege bölgesin akın eden tatilcilerin iki gün önce başlayan dönüş yolculuğu bugün de yoğun bir şekilde devam ediyor. Tatilciler, Çanakkale Feribot İskelesi'nde yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Bayram tatilinden dönen vatandaşlar trafikte kilometrelerce kuyruk oluşturdu
9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası ulaşımda dönüşler devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz'e bağlantısının sağlandığı Karabük'ün Eskipazar ilçesinde yer alan Kemikli rampalarında trafik akıcı olarak sağlanıyor.
Özelikle Karadeniz illerinden İstanbul'a dönüşe geçen binlerce aracın dün Karabük, Çankırı ve Bolu il sınırlarını kapsayan 70 kilometrelik kısımda uzun kuyruklar oluştu. Akşam saatlerinde başlayan yoğun trafik Gerede otoban gişelerini kadar uzun kuyruklar oluşturdu.