İstanbul Kartal'da feci kaza: Araç bariyerlere ok gibi saplandı

İstanbul Kartal'da gece saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Yerlerin de ıslak olması sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyer, otomobilin sol tarafından ok gibi girerek şoför ve yolcu koltuğunda oturan Emirhan Karaca'nın ayaklarını kopardı. Ameliyata alınan yaralıların hayati tehlikesi devam ederken polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

Kartal'da otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

İstanbul Kartal'da bariyerlerini ok gibi girdiği otomobildeki iki kişinin ayakları koptu.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/10/19/07/45/resized_9bc5b-0887b10a15.jpg

Ahmet Kaan Aksu yönetimindeki 41 BU 129 plakalı otomobil, yerlerin de ıslak olması sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/10/19/07/46/resized_13c22-878923d314.jpg

ARAÇTAKİ İKİ KİŞİNİN BACAKLARI KOPTU

Çarpmanın etkisiyle bariyer, otomobilin sol tarafından ok gibi girerek şoför ve yolcu koltuğunda oturan Emirhan Karaca'nın ayaklarını kopardı. Kaza sonucu iki kişi otomobil içinde sıkıştı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/10/19/07/47/resized_58ebc-0e27fc304.jpg

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun süren çalışmalarının ardından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/10/19/07/49/resized_3319f-c6fa891612.jpg

GÜNDEM
İstanbul Kartal'da feci kaza: Bariyerlere ok gibi saplandı araçtakilerin bacakları koptu

GÜNDEM
Polisin kovalamaca sonrası yakaladığı araçtan sahte dolarlar çıktı