İstanbul’da ilginç görüntü: Yollar kapanınca atla gezmeye çıktı

Beyoğlu’nda bir vatandaş akşam saatlerinde devam eden kar yağışı sırasında at sırtında gezmeye çıktı. Vatandaşlar karşılaştıkları manzarayı cep telefonu kamerasıyla kaydettiler.

Haber Merkezi İHA
İstanbul'da bir vatandaş yollar kapanınca atla gezmeye çıktı.

Dün, akşam saatlerinde İstanbul’un büyük kısmını esir alan kar yağışı beraberinde bazı hoş manzaraları da getirdi. Bunlardan biri de dün akşam saatlerinde Beyoğlu’nda gerçekleşti. Kasımpaşa sokaklarında atı ile gezmeye çıkan bir vatandaş, kısa süreliğine kar telaşını unutturup görenlerin yüzünde gülümseme oluşturdu. O anlar çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Meteoroloji saat verdi: İstanbul'da kar yine kapıda

FOTOĞRAF 26
Antalya’da 29 yıl sonra kar şaşkınlığı: Vatandaşlar kendini dışarı attı
Antalya'da kent merkezinde gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı bu anlara tanıklık edenleri hem şaşırttı hem mutlu etti. Sahil bandında beyaz örtü oluşmazken, deniz seviyesinden yüksek kesimlerde yer yer kar birikintileri görüldü. Antalya'da sahile örtü bırakan en son kar 1993'te yağmış ve 5 santimetre ölçülmüştü.


Ankara'da kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı
Ankara'da gün boyu yağan kar sonucu yolda kalan araçların sürücüleri zor anlar yaşadı. Sürücülerin yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Kayan ve ilerleyemeyen araçları vatandaşlar iterek ilerletmeye çalıştı.