Bakan Karaismailoğlu: İstanbul’daki tüm yollarımız trafiğe açılmıştır

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul’da karayolları ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır." dedi.

Haber Merkezi Diğer
İstanbul'da karla mücadele sürüyor

İstanbul’da yollar açıldı mı, sorusu yanıt buldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul'da Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ağında kar yağışından dolayı kapalı yol bulunmadığını bildirdi.

İSTANBUL'DA YOLLAR TRAFİĞE AÇILDI!

Bakan Karaismailoğlu, Twitter hesabından, İstanbul'da KGM ağındaki yolların son durumuna ilişkin bilgiler paylaşarak, şunları kaydetti:

"Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul'da KGM ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır"

Bakan Karaismailoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde karla mücadele çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

İSTANBUL’A GİRİŞLER AÇILDI MI?

İstanbul'daki yolları açılması sonrası İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Trakya ve Anadolu istikametlerinden araçların giriş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu. Yerlikaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Değerli İstanbullular, Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların, ilimize giriş kısıtlaması kaldırılmıştır."

FOTOĞRAF 11
Avcılar'da TEM gişelerinde bekleyenlere çorba ve sarma dağıtıldı
Olumsuz hava koşulları nedeniyle TEM'in Avcılar Gişeleri'nde bekleyen veya yollarına ağır bir şekilde devam ederken saatlerce beklemek zorunda kalan 500 sürücü ve yolcuya çorba, ekmek, su ve sarma dağıtıldı.

FOTOĞRAF 6
Kavacık’ta kilometrelerce araç kuyruğu oluştu
İstanbul Valiliğinin toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışının durdurulması kararının ardından, izni bulunmayan araçların köprülerden geçişlerine müsaade edilmeyince FSM Köprüsü istikametinde kilometrelerce uzun araç kuyruğu oluştu. Oluşan uzun araç kuyruğu havadan görüntülendi.

FOTOĞRAF 6
TEM İSTOÇ mevkiinde mahsur kalan yüzlerce araç havadan fotoğraflandı
İstanbul'da etkili olan kar yağışı yurdun dört bir tarafını olumsuz etkiledi. Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle trafiğin durduğu noktalarda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. İçlerinde insanların mahsur kaldığı yüzlerce araç havadan görüntülendi.İstanbul'da etkili olan kar yağışı ulaşım ağlarını olumsuz etkiledi.