İzmir'deki deprem sonrası ekipleri hareketlendiren gelişme: Enkaz altında kız çocuğu görüldü

İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bölgede sıcak bir gelişme daha yaşandı. Bayraklı'da depremde çöken Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında bir kız çocuğunun görüldüğü ihbarı üzerine ekipler bahsedilen noktada arama çalışmaları başlattı.

Haber Merkezi DHA
Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında arama çalışmaları devam ediyor.

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı'da çöken Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında bir vatandaşın kız çocuğu gördüğünü söylemesi üzerine, ekipler o noktada arama kurtarma çalışma başlattı.

Seferihisar açıklarındaki depremde Bayraklı'da çöken 8 katlı Rızabey Apartmanı'nın enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Çalışmaları izleyen Binnur Aleyna Akyol adlı vatandaş, ekiplere enkazın altında bir kız çocuğunu gördüğünü söyledi.

Bunun üzerine ekipler, arama kurtarma çalışmalarını o noktaya kaydırdı. Çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İzmir'deki depremin ürkütücü sesi
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Görevlisi Hamdullah Livaoğlu tarafından İzmir'de dün meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin yer altındaki sesi paylaşıldı.

En acı bekleyiş: Dört kızı enkaz altında kalan anne çocuklarının oyuncağına sarıldı
İzmir'deki depremde dört kızı enkaz altında kalan anne Nilay Yücel, çocuklarının oyuncağına sarılarak bekleyişini sürdürüyor. TBMM Başkanı Mustafa Şentop da bölgeye gelerek anneyi teselli etti.

Enkaz bölgesinde çığlık sesi duyan genç kız: Küçük bir kız çocuğunun çığlığını duydum
Enkaz bölgesinde kepçenin çalıştığı esnada çığlık sesi duyan genç kız: 'Küçük bir kız çocuğunun çığlığını duydum. Işık açmış'