Kadıköy'de tehlikeli yolculuk

Kadıköy D-100 Karayolu'nda sepetli motosiklette bulunan üç çocuk ve iki kadının tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Merkezi DHA
Motosikletin sepetine oturan üç çocuk ve iki kadın tehlikeli şekilde yolculuk yaptı

Kadıköy D-100 Karayolu Ankara istikametinde dün saat 14.30 sıralarında plakasız motosikletin sepetine oturan üç çocuk ve iki kadın tehlikeli şekilde yolculuk yaptı. O anlar diğer trafikteki sürücüler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Görüntülendiklerini fark eden kadınlar zaman zaman kameraya el salladı. Sepetli motosiklet bir süre ilerledikten sonra Göztepe Köprüsü civarında gözden kayboldu.

Kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk
İstanbul Pendik'te seyir halindeki kamyonetin kasasında tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı. Güvenlik önlemlerini hiçe sayarak oturdukları kasadan ayaklarını sarkıtan çocuklar şaşkınlığa sebep oldu.

Kartal'da tehlikeli yolculuk: Kır düğününe böyle gittiler
Kartal'da yolda giden otomobilin tavanından ve camlarından dışarı çıkan 5 kişinin, kır düğününe gittiği tehlikeli anlar kameraya yansıdı.

Kadıköy’de kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk
İstanbul Kadıköy'de seyir halindeki bir kamyonetin kasasında, yüklerin üzerinde korunaksız olarak seyahat eden 2 kişi, görenleri endişelendirdi. Kamyonet kasasındaki tehlikeli yolculuk, cep telefonu kamerasına yansıdı.