Kaza geçiren gazetecinin yardımına Bakan Varank koştu

Bloomberg muhabiri Fırat Kozok, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bir trafik kazası geçirdiğini duyurdu. Kozok, kaza sonrasında bir minibüsün yanına yanaştığını ve şoför koltuğunda ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın bulunduğunu aktardı. Paylaşıma göre Varank, Kozok'u evine kadar bıraktı. Olay sosyal medyada büyük ilgi ve takdir topladı.

Mustafa Varank - Fırat Kozok

Bloomberg muhabiri Fırat Kozok, geçirdiği trafik kazası ve sonrasında yaşananları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

  • Paylaşıma göre Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,

"Samimiyet ve doğallık için teşekkürler"

Kozok, "Akşam bir kaza geçirdim, yol kenarında beklerken kendi kullandığı minibüsle yanaştı, beni alıp evime kadar bıraktı. Samimiyet ve doğallık için teşekkürler" ifadelerini kullandığı gönderisine bakan ile çektirdiği fotoğrafı da ekledi.

HAYAT
Öğretmeni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı anlattı: Dersi can kulağıyla dinliyordu, Kur'an'ı çok güzel okurdu