Kılıçdaroğlu canlı yayında Demirtaş ve Kavala vaatlerini yineledi

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaadi suçluları serbest bırakmak oldu. Katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, terörden tutuklu bulunan eski HDP'li Selahattin Demirtaş'ı, Gezi olaylarının finansörü Osman Kavala'yı, KHK'lıları ve FETÖ'cüleri serbest bırakacağı vaatlerini bir kez daha yineledi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelirse Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yı serbest bırakacağı vaadini yineledi.

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında iktidara gelirse serbest bırakacağı suçluları açıkladı.

Kılıçdaroğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın ve Bengü Şap Babaeker'in sunduğu programda soruları yanıtladı.





Küçükkaya, Kılıçdaroğlu'na "'Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın serbest kalmasını istiyorsanız bana oy vereceksiniz' demiştiniz" sözlerini hatırlattı. Araya giren Kılıçdaroğlu, "KHK mağdurları, onlar da var." diyerek araya girdi.

Kılıçdaroğlu Gezi Parkı tutuklularını, Gezi Parkı olaylarının finansörü Osman Kavala'yı, KHK tutuklularını ve FETÖ'cüleri serbest bırakacağını açıkladı.


'Ordu nerede?' algısı bir kez daha çöktü: 6 Şubat'taki ilk deprem sonrası orduya 'hazır olun' emri verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dert yandı: Konteyner vermek için ya CHP ya da HDP'ye üye olmamızı istediler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birilerinin koltuk uğruna Kandil'in ya da Edirne'nin kapısında nöbet tutması sizi karamsarlığa sürüklemesin