Koronavirüse rağmen yoğunluk ile gündem olan Çeşme'de kaymakam Mehmet Kara görevden alındı

İçişleri Bakanlığı, son dönemlerde yaşanan olaylar ve koronavirüs tedbirlerinin yeterince alınmaması, sahillerde salgına karşı önlemlere uyulmaması, sosyal mesafe ihlalleri nedeniyle Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara’yı görevden aldı. Kara, Manisa Vali Yardımcılığına getirildi, Çeşme Kaymakamlığına ise İzmir Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı atandı.

Haber Merkezi Diğer
Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşlarınını darp edilmesiyle gündeme gelen İzmir'in ünlü tatil beldesi Çeşme'de flaş bir gelişme yaşandı.

Kaymakam Kara, İzmir vali yardımcısı oldu

İçişleri Bakanlığı, son dönemlerde yaşanan olaylar ve koronavirüs tedbirlerinin yeterince alınmaması, sahillerde salgına karşı önlemlere tedbirlerine uyulmaması, sosyal mesafe ihlalleri nedeniyle Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara’yı görevden aldı. Kara, Manisa Vali Yardımcılığına getirildi, Çeşme Kaymakamlığına ise İzmir Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı atandı.

Dünyaca ünlü model tanınmaz halde: Daria Kyryliuk Çeşme'de feci şekilde darp edildi

  • Çeşme'de fahiş fiyat uygulamaları ile sahillerde koronavirüs tedbirlerinin yeterince uygulanmadığına ilişkin görüntülerin, Kara'nın görev yerinin değiştirilmesinde etkili olduğu öne sürüldü.

Konyaaltı sahilini boş görünce dayanamadı, 5 dakika denize girince cezayı yedi

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un darp edildiği işletme kapatıldı

FOTOĞRAF 6
Dünyaca ünlü sahilde sosyal mesafeli kalabalık
Antalya'da 1 Haziran itibarıyla sahillere giriş yasağının kaldırılmasının ardından dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, tatilcilerin akınına uğradı. Sosyal mesafe kuralına uyup, maskeleriyle sahile gelenler, bir yandan denizi izledi bir yandan da sohbet etti.