Mardin'de PKK'lı teröristlerin kullandığı sığınakta patlayıcı madde ele geçirildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında arama yapılan sığınakta 10 kilogram patlayıcı madde, tüp ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haber Merkezi AA
Sığınakta çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığınca Nusaybin'de yürütülen operasyonda teröristlerin kullandığı sığınak tespit edildi.

  • Sığınaktaki aramada, 10 kilogram patlayıcı madde, 7 dolu tüp, 150 kilogram gıda malzemesi, 10 pil bloğu, güneş paneli ve patlayıcı yapımında kullanılan çok miktarda malzeme ele geçirildi.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alındı, diğerleri olay yerinde imha edildi.

PKK programında sunum yapan TTB'li Halis Yerlikaya hasta bakmaya devam ediyor

Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı ve el bombaları ele geçirildi
Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir evde silah ve mühimmat bilgisine ulaştı. Ekipler bu bilgi üzerine, 27 Ekim Perşembe günü saat 00.10 sıralarında Mevlana Mahallesi Hayırlıoğlu Caddesi üzerinde bulunan sitedeki daireye baskın yaptı. Baskında atışa hazır dolu vaziyette lav silahı, Uzi olarak bilinen suikast silahı, Kalaşnikof marka 2 adet uzun namlulu silah, bir tabanca, 3 el bombası ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Operasyonda Şivan B., Deniz A., Yunus Emre O., ve Muhammet Ali B., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin kasten yaralama, hırsızlık, yankesicilik ve çeşitli suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

CHP’li Ali Mahir Başarır hakimlerin üstüne yürümeden önce kaydın başlamasını beklemiş
Yalova'da mahkeme heyetinin üzerine yürüyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, provokasyona başlamadan önce kamera kaydını bekleyip sonra harekete geçtiği anların görüntüsü ortaya çıktı.