Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haber Merkezi DHA
Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Başsavcı Yağcı'nın yaptığı yazılı açıklamada, "Marmaris ilçesi Amazon Koyu Bördübet mevkiindeki ormanlık alanda 21 Haziran tarihinde saat 20.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 300-400 hektarlık kızılçam ormanının zarar gördüğü yangınla ilgili olarak mülhakatımız Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmış olup soruşturma tüm yönleriyle titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

FOTOĞRAF 35
Marmaris'te yangın: Havadan ve karadan müdahale devam ediyor
Marmaris Bördübet Koyundaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Akşam saatlerinde, çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Gece boyuncu karadan müdahalenin yapıldığı yangında, 363 araç, 39 iş makinesi görev yapıyor. Havanın aydınlanmasıyla birlikte de 20 helikopter ve 14 uçakla yangına müdahale edilmeye başlandı. Öte yandan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris'teki orman yangını bölgesinde havadan incelemelerde bulundu.

İletişim Başkanlığından Marmaris yangınıyla ilgili provokasyon uyarısı: Resmi kanalları takip edin

Yeşil vatan için seferberlik: Marmaris'teki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor

Akşener 14 uçak ve 20 helikopterle müdahale edilen yangına ilişkin konuştu: Yine uçak yok hazırlık yok