Para kulesi skandalında 'tanıdık' isim: İmamoğlu İnşaat’ın genel müdürü de saymış

CHP’lilerin milyonlarca liralık parayı saydığı videoda, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası Fatih Keleş'in yanı sıra, sahibi olduğu İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın da olduğu ortaya çıktı. Yılmaz'ın aynı zamanda Keleş'in başkanlığını yaptığı İBB Spor Kulübü’nün mali işler yöneticisi olduğu öğrenildi. Yılmaz, bunun yanında İmamoğlu'nun bir diğer şirketi SSB Gayrimenkul AŞ'nin de yönetim kurulunda yer alıyor.

Haber Merkezi Diğer
İmamoğlu'nun sahibi olduğu inşaat şirketinin genel müdürünün de para saydığı görüntüler ortaya çıktı.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'kasası' olarak bilinen Fatih Keleş'in bir avukatlık bürosunda bavullar dolusu parayı saydığı sıradaki görüntüleri ortaya çıkmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatılan konuya ilişkin CHP İstanbul İl Başkanlığından, "Görüntüler, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının 2019 yılında satın alınmasıyla ilgilidir" savunması gelmişti.

Yeni görüntüler ortaya çıktı

Türkiye, aynı zamanda İBB Spor Kulübü Başkanı da olan Keleş’in de aralarında bulunduğu CHP’lilerin milyonlarca liralık parayı saydığı videoyu konuşurken ortaya bir yeni görüntü daha çıktı.

İmamoğlu'nun kasasının bu kez Türk Lirası değil, Euro saydığı görüldü.

Yeni bir görüntü daha: Bu kez Euro'ları dizdiler

İmamoğlu'nun inşaat şirketinin müdürü de para sayılan odada

Kayıt dışı olduğu tahmin edilen paranın kime ait olduğu ve ne için kullanıldığı sosyal medyada en çok merak edilen konu olarak gündemde yer tutarken, görüntülerde yer alan diğer bir kişinin de Ekrem İmamoğlu’nun sahibi olduğu İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz olduğu ortaya çıktı.

İBB Haber'de yer alan iddiaya göre; İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Yılmaz’ın aynı zamanda Fatih Keleş’in başkanlığını yaptığı İBB Spor Kulübü’nün mali işler yöneticisi olduğu öğrenildi.

İmamoğlu'nun birden fazla şirketinde söz sahibi

Yılmaz’ın Ekrem İmamoğlu’nun bir diğer şirketi SSB Gayrimenkul AŞ’nin de yönetim kurulu üyesi olduğu anlaşıldı.


Paralar nereden geldi nereye gitti

CHP'nin 'bağış' savunmasına AK Parti'den kanun hatırlatmalı tepki: Yalanınız batsın