Seçim öncesi kirli provokasyon: AK Parti seçmenini hedef alan muhalefet yandaşı hekimler hastalara oy kullanamasınlar diye yatış verdiklerini itiraf etti

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala her fırsatta süreci provoke etmeye çalışan muhalefet yandaşları yeni bir skandala imza attı. Sosyal medya platformu Facebook'ta sağlık çalışanlarının yer aldığı grupta bazı hekimler, AK Parti seçmen kitlesini hedef alan paylaşımlar yaptı. Söz konusu grupta yapılan paylaşımlarda "Hastalara yatış verelim, oy kullanamasınlar. 65 yaş üstü çok tehlikeli bunları yoğun bakıma yatıralım. Herkes kendi hastanesinde belli kişilere bunu yapsa kârdayız" şeklinde konuşmaların yapıldığı ortaya çıktı. Doktor olduğu öğrenilen bir kullanıcı, zafer işareti eklediği paylaşımında "65 yaş üstü 5 hastaya hafta sonu için yatış verdim. Ben daha ne yapayım bu bahar gelsin diye." ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Sosyal medya platformu Facebook'ta AK Parti seçmenini hedef alan muhalefet yandaşı hekimler, skandal paylaşımlara imza attı.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne yalnızca üç gün kaldı. Tarihi seçime sayılı günler kala her fırsatta süreci provoke etmeye çalışan muhalefet yandaşları yeni bir skandala imza attı.

Sosyal medya platformu Facebook'ta sağlık çalışanlarının yer aldığı grupta bazı hekimler AK Parti seçmen kitlesini hedef alan paylaşımlar yaptı. Söz konusu grupta yapılan paylaşımlarda "Hastalara yatış verelim, oy kullanamasınlar. 65 yaş üstü çok tehlikeli bunları yoğun bakıma yatıralım. Herkes kendi hastanesinde belli kişilere bunu yapsa kârdayız" şeklinde konuşmaların yapıldığı ortaya çıktı.

Hastalar oy kullanamasın diye yatış verdiklerini itiraf ettiler

Doktor olduğu öğrenilen bir kullanıcı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"65 yaş üstü 5 hastaya hafta sonu için yatış verdim. Ben daha ne yapayım bu bahar gelsin diye."

"Hiç kimseden korkumuz yok"

Hastalara oy kullanamamaları için yatış verdiğini itiraf eden doktor paylaşımına gelen "Yaşlılar ve engelliler için seçim hizmeti düzenlenmiştir. Sandık oraya gelir" yorumuna ise "Vizitimde kralı gelemez" diye yanıt verdi.

Muhalefet yandaşı provokatörler, grupta bulunan bazı doktorların uyarısı üzerine ise "Hiç kimseden korkumuz yok" diyerek zafer işareti yaptılar.


Yoğun katılımlı Batman mitingi bir sosyal medya provokatörünü rahatsız etti: Cumhur İttifakı'nı hedef alarak seçmene küfür etti

Sandığa Avrupa engeli: Türk vatandaşlarının oy kullanamaması için peş peşe provokasyon yaptılar