Şişli’de yangın paniği: Otelde konaklayanlar hızla tahliye edildi

Şişli’de bulunan 7 katlı otelde yangın çıktı. Sabah saatlerinde çıkan yangın büyük paniğe neden olurken otel içindeki vatandaşlar tahliye edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken bir kişi dumandan etkilendi.

Haber Merkezi İHA
Yangın büyük paniğe neden olurken otel içindeki vatandaşlar tahliye edildi.

Yangın, Şişli Dolapdere Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir otelde saat 07.00 sıralarında çıktı.

İddiaya göre, otel içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın yoğun dumana neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri kısa sürede yangının kaynağına ulaşarak söndürdü. Otel içerisinde yoğun duman oluşurken vatandaşlar tedbir amaçlı olarak otelden tahliye edildi. Sağlık ekipleri ise herhangi bir olumsuzluğa karşı hazırda bekledi.

Bir kişi dumandan etkilendi

Otel içerisinde oluşan yoğun duman nedeniyle vatandaşlar tahliye edildi. Dumandan bir kişi etkilenirken sağlık ekipleri tarafından ambulans içerisinde tedavi edildi.

FOTOĞRAF 14
Gece kulübünde tartıştığı kişilere kurşun yağdırdı: Üç kişi ağır yaralandı
Bursa'da bir gece kulübünde çalışanlar ile müşteri arasında çıkan silahlı kavgada, tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan üç kişi yaralandı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF 7
Hakkari’de hareketli anlar: Kent merkezine sıçrayan olaylar sonrası esnaf kepenk kapattı
Hakkari'de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişi ağır yaralandı. Kent merkezine sıçrayan olay sonrası esnaf kepenk kapattı.

FOTOĞRAF 7
Afyonkarahisar’da gece yarısı feci kaza: Lastik tamiri sırasında iki kişi hayatını kaybetti
Afyonkarahisar'da gece yarısı lastiği patlayan tıra lastik değişimi yapıldığı sırada başka bir tırın çarpması sonucu lastikçi ve yanında bulunan tır sürücüsü hayatını kaybetti. Çarpan tırın sürücüsü ise gözaltına alındı.