Sedef Kabaş 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklandı

Katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve makamına hakaret eden Sedef Kabaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş

Gazeteci Sedef Kabaş, Tele1'de katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmiş, "Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur." ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında Kabaş'ı Üsküdar'daki otelde gözaltına alınmıştı.

Sedef Kabaş tutuklandı: Adliyeden böyle çıkarıldı
Katıldığı televizyon programındaki konuşmalara ilişkin 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Sedef Kabaş, sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Kabaş'ın adliyeden çıkarılma anları kameralara yansıdı.

SEDEF KABAŞ TUTUKLANDI

Kabaş, tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sedef Kabaş Tele1'de Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etti
Gazeteci Sedef Kabaş, Tele1'de katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etti.

Kabaş'ın, hakaret içeren 'Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur.' sözleri sosyal medyada tepki çekti.


Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sedef Kabaş'a destek: Deyim paylaştı

Ters kelepçe tiyatrosu: Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Sedef Kabaş mağduriyet algısı yapmaya çalıştı

AK Parti teşkilatı 81 ilde harekete geçti: Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu'ya suç duyurusu