İstanbul’da 28 adrese şafak operasyonu: Çok sayıda kişi gözaltında

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ataşehir ve Çekmeköy'de uyuşturucu ticareti yapmak gerekçesiyle haklarında arama kararı bulunan 40 şüpheliye yönelik operasyon düzenledi. Karadan özel harekat ekiplerinin havadan da helikopter desteğiyle 28 adrese yapılan şafak operasyonunda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi İHA
Ataşehir ve Çekmeköy'de uyuşturcu satıcılarına yönelik operasyon.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uzun süreli teknik ve fiziki takibin ardından sabah saatlerinde Helikopter destekli operasyon yapıldı

Ataşehir ve Çekmeköy merkezli 4 ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

Torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik 28 adreste yapılan operasyonlara Özel Harekât Şube Müdürlüğü timleri ile polis helikopteri de destek verdi.

40 Şüpheli şahıs için çok sayıda adrese es zamanlı operasyon yapıldı

40 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyonda şüphelilere ait adreslerin kapıları özel harekât timleri tarafından koçbaşıyla kırıldı. Adreslerde uzun süre arama yapıldı.

Yapılan aramalar sonrasında bazı şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. Operasyonla ilgili çalışmaların sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAF 12
Otomobil çocuğa çarptı akrabaları otomobile saldırdı: Sürücüyü öfkeli kalabalığın elinden polis kurtardı
Diyarbakır'da düğün çıkışı yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı 13 yaşındaki Hüseyin Eren ağır yaralandı. Eren, hastaneye kaldırılırken, yakınları ise otomobile saldırarak camlarını kırdı. Öfkeli kalabalığa olay yerine gelen polis ekipleri müdahale etti, darbedilen sürücü ise kurtarılarak gözaltına alındı.

FOTOĞRAF 9
Ortaköy'de hareketli gece: Mendil satan çocuğu darbeden gruba vatandaşlar müdahale etti
Beşiktaş Ortaköy'de iddiaya göre, mendil satan engelli çocuk ile bir grup arasında çıkan tartışma, çocuğun gruptakilere küfretmesi üzerine arbedeye dönüştü. Mendil satan çocuğu darbeden gruba çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Çıkan kavgada bir kişi yaralanırken; havaya ateş açan bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı.