Ümit Özdağ'dan Suriyeli gence ırkçı sözler: Türk milletine ne önerdiğimiz senin için önemli değil sen buranın vatandaşı değilsin

Sığınmacı karşıtı siyaset yürüten Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyeli sığınmacıların yoğun olarak yaşadığı kentlerden biri olan Mersin'e ziyarette bulundu. Burada Suriyeli bir gençle konuşan Özdağ, gencin "Suriyelileri göndermekten başka ne vaadiniz var? Kampanyanız bu mu?" sorusu üzerine bir kez daha ırkçı ifadeler kullandı. Özdağ, "Türk milletine ne önerdiğimiz senin için önemli değil, sen buranın vatandaşı değilsin. Bir Suriyeli olarak sen vatanına döneceksin" dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Mersin'de karşılaştığı Suriyeli genç ile arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Sığınmacılara yönelik yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz gün Suriyeli sığınmacıların yoğun olarak yaşadığı kentlerden biri olan Mersin'e gitti.

Suriyeli gençten Özdağ'a: Suriyelileri göndermekten başka ne vaadiniz var?

Burada ziyaretlerde bulunan Özdağ, Suriyeli bir gençle konuştu. Özdağ, kendisine "Suriyelileri göndermekten başka ne vaadiniz var? Kampanyanız bu mu?" diye soran Suriyeli gence şöyle cevap verdi:

"Türk milletine ne önerdiğimiz senin için önemli değil, sen buranın vatandaşı değilsin. Bir Suriyeli olarak sen vatanına döneceksin"



Ümit Özdağ'dan gençlere demokrasi dersi: Zafer Partisi'ne oy vermeyeceklerse anne ve babanızı eve kilitleyin

Ümit Özdağ'dan bir yalan daha: Akçakaleli gönüllüyü 'Suriyeli hırsız' olarak gösterdi

Ümit Özdağ'dan tepki çeken 'Zafer Turizm' paylaşımı: Bir kez daha sığınmacıları hedef gösterdi